Back to Top

Een leven zonder zorgen met VERAAMI® !

headerfacebook headerlinkedin

CURSUS VERAAMI®

VeraAmi® is de manier om je leven in balans te brengen en al je zorgen achter je te laten. VeraAmi® laat zien dat het leven zo eenvoudig is.

Heel wat mensen kampen met emotionele problemen, dit is niet te verwonderen wanneer we naar onze jachtige tijd kijken. Alles moet snel gaan en via social media weten we ook alles van iedereen.Zou het niet aangenaam zijn, indien we al onze zorgen konden vergeten, onze emoties terug in balans komen en we gewoon de rust in ons leven weer zouden vinden?

Dit is niet langer een droom, maar kan in jouw leven werkelijkheid worden!

Eenvoudig genieten van de dagdagelijkse dingen, vreugde vinden in je werk en positieve emoties ervaren; dit is echt gelukkig zijn. Dit geluk ligt voor het oprapen, we dienen enkel door de deur naar binnen te gaan om het te ervaren. Ga door de deur op weg naar een gelukkig en vreugdevol leven, waar er geen plaats meer is voor negatieve gemoedstoestanden en waar je alles wat je ooit hebt meegemaakt een plaats heeft gekregen. Dan kan je, samen met mij, zeggen: ‘Het leven is mooi en echt eenvoudig’!

 

bloem 1

 

Misschien zal je nu denken “zo simpel is het toch wel niet” of “ik heb al zoveel geprobeerd en ik voel mij nog steeds niet zo goed in mijn vel”.

Het kan soms inderdaad een tijdje duren vooraleer we de “knop kunnen omdraaien” en alles op een andere manier bekijken.

Het is juist hierbij dat VeraAmi® je kan helpen, iedere dag een stapje voorwaarts gaan om uiteindelijk daadwerkelijk de knop te kunnen omdraaien.

Er bestaan geen ‘wondermiddeltjes’ waardoor alles in een klap in balans komt. Het heeft veel meer te maken met op een andere manier naar je leven te kijken en om er beter inzicht in te krijgen. En VeraAmi® & Inner Peace zijn hiervoor de juiste en meest aangewezen tools.

Ook de oefeningen die je krijgt aangereikt in de cursus VeraAmi® & Inner Peace gaan er voor zorgen dat je nadat je de cursus gevolgd hebt, deze oefeningen bij je thuis kan blijven toepassen en je voordeel er uit halen.

Inzicht krijgen in wie je bent is een must om niet telkens weer uit evenwicht getrokken te worden door je emoties en gemoedstoestanden. Hoe vaak proberen we om de steeds terugkerende gedachten een halt toe te roepen? En hoe dikwijls raken we overstuur door ‘vervelende’ collega’s? En in onze relaties vlot het ook altijd niet zo best en lukt het ons niet om hier een evenwicht in te vinden. Ook onze kinderen kunnen al last hebben van negatieve gemoedstoestanden, waar wij als ouders dan niet altijd een juist antwoord op weten.

 

veraami25

 

Aan de andere kant is het een heel eenvoudige methode en iedereen kan leren en het toe passen. We gaan leren om dingen op een andere manier te zien, we zien alles in een veel positiever daglicht en kunnen beter met onverwachte negatieve ervaringen om gaan en ze gaan ons niet meer uit evenwicht brengen. Problemen worden op deze manier mogelijkheden.

Hoe meer we de VeraAmi® Methode gaan toepassen, hoe meer het gewoon een onderdeel van het dagelijkse leven gaat worden en hoe meer resultaat het gaat geven.
Hoe meer inzicht we krijgen, hoe meer resultaat we van deze methode gaan krijgen.

 

veraami31

 

In de cursus VeraAmi® & Inner Peace komen volgende modules aan bod:

* Neti Yoga of Spirituele Yoga

* Innerlijke Rust of Inner Peace

* Higher Heart (Hoger Hart) Activering

* Mind Training of Lo Jong

* Bewust Ademen

* Tonglen

* Mindfullness

* Inner Love Smile

 

Inbegrepen in de prijs van de cursus:

* Cursusmap

* 2 boeken: ‘Het leven is zo eenvoudig’ en ‘Vrede van onderuit’.

* Persoonlijk gesprek: Dit kan aangewezen zijn indien je jouw karakterbloesems wenst te kennen om hierdoor meer inzicht te krijgen in je gemoedstoestanden.

 

veraami24

 

Inner Peace of Innerlijke Rust is een manier van leven waarbij je steeds die rustplaats in je hebt waar je, niettegenstaande de buitenwereld soms turbulent kan zijn, naar kan terugkeren.

Inner Peace is voor iedereen die echt iets wil te bereiken. Soms zijn we onrustig of gejaagd, voelen we ons benadeeld of zijn we boos omdat er dingen in ons leven niet lopen zoals wij ze graag hebben. Door dit alles gaan onze gemoedstoestanden meer en meer uit evenwicht en voelen we ons niet meer goed in ons vel.

Hoogtijd dus om daar verandering in te brengen. Wanneer we Inner Peace ervaren is er geen enkele uitdaging in ons leven die ons uit evenwicht kan brengen. Beschikken we over Inner Peace, wil dit niet zeggen dat er zich nooit hindernissen in ons leven kunnen voorkomen. Maar telkens als dit zich voordoet, kunnen we wel met een innerlijk vredegevoel hiermee omgaan. Hierdoor verliezen de hindernissen hun kracht en zijn we in staat om er op een positieve manier mee om te gaan of ze op te lossen.

Bedenk eens hoe fantastisch het zou zijn, wanneer je altijd dat vrede vol gevoel zou voelen. Wanneer er niets is wat je uit evenwicht kan brengen en wanneer je met tegenslagen op een positieve manier weet om te gaan. Wanneer Inner Peace in je binnenste een plaats heeft, gaan er allerlei deuren voor je open.

 

bloem 2

 

Sommige mensen kunnen zich moeilijk ontspannen. Ze zijn de hele dag gejaagd. Innerlijke rust is op zo’n momenten echt ver te zoeken. Het gevolg hiervan is dat we regelmatig een dip krijgen en dat we onze energie altijd maar voelen verminderen. Door al deze drukte zijn we dan heel dikwijls moe en ‘s nachts kunnen we dan toch moeilijk slapen, want onze piekerende gedachten beletten dat we van een verkwikkende slaap kunnen genieten.

Wanneer zo’n toestand maar lang genoeg aanhoudt, ligt stress en uiteindelijk een burn-out op de loer. Hoogdringend tijd dus om hier verandering in te brengen. De meest aangewezen manier is om terug die innerlijke rust te verkrijgen die er voor zorgt dat alles in je leven weer terug op wieltjes loopt.

Wanneer we Innerlijke Rust terug in ons leven brengen gaan we zien dat we rustiger worden, dat we meer zelfvertrouwen krijgen en dat onze emoties in evenwicht komen. We krijgen terug zin om dingen aan te pakken en van piekeren hebben we dan geen last meer. Door dat er een Innerlijke Rust over ons komt, gaan we ook veel beter beseffen wie we echt zijn en wat onze levensweg is. VeraAmi® & Inner Peace is de methode om jezelf terug in balans te brengen en te helen en is voor iedereen beschikbaar!

Wanneer je Inner Peace – Innerlijke Rust – in je leven laat weerkeren gaat je leven er heel anders uit zien. Je wordt rustig, je kan beter ontspannen, het piekeren blijft achterwege waardoor slapen veel beter gaat. Daarnaast komt er een rust over je, dat er voor gaat zorgen dat jij je goed in je vel gaat voelen.

 

bloem 3

 

Tijdens deze cursus leer je ook ademhalingstechnieken waardoor je meer in evenwicht komt en in contact met je Ware Zelf.
Je ervaart vrij snel de voordelen van deze ademtechniek.
Door deze ‘life stream breathing’ of ‘levensstroom ademhaling’ kan je op een veel positievere manier omgaan met stress situaties.

De onlangs gevonden 4000 jaar oude manuscripten beschrijven ademhalingstechnieken gecombineerd met eenvoudige lichaamshoudingen, welke door traditionele Chinese artsen hierop beschreven zijn.

Deze krachtige technieken gebruiken het principe van Chi, door hen als de energiebron die de levensstroom door je lichaam voert, beschreven.

Bewust Ademen is de tegenhanger van stress ademhaling. Eens dat je deze techniek kent, kan je ze iedere dag toepassen. Al snel ga je de voordelen ervan ervaren. Deze eenvoudige techniek leert je om in stresssituaties het hoofd koel te houden.

Gebaseerd op de ervaringen van de mensen die deze ademtechniek 5 à 10 minuutjes per dag toepassen, zijn dit onder andere de voordelen ervan:

* Voldoende energie de hele dag.

* Een rustig gevoel.

* Mentale helderheid en focus.

* Men kan beter omgaan met zaken die in het verleden gebeurd zijn, ze worden als het ware ‘geherprogrammeerd’.

 

veraami 1

 

Leer nu – in de Cursus VeraAmi® – deze ademhalingstechniek er ervaar zelf de voordelen ervan.

Na het volgen van de cursus VeraAmi® & Inner Peace kan dit alles voor jou ook werkelijkheid worden! Maak nu kennis met VeraAmi® & Inner Peace en laat de deur naar geluk en vreugde voor je open gaan! Neem nu de beslissing en volg de cursus VeraAmi® & Inner Peace! Na deze cursus ben je klaar om je leven terug een nieuwe impuls te geven en weer de juiste weg in te slaan.

In de cursus VeraAmi® & Inner Peace komen heel wat aspecten aan bod, onder andere ga je leren om door middel van Mind Training een heel nieuwe dimensie aan je leven te geven. Daarnaast leren we de Inner Love Smile Therapy en al deze technieken tezamen gaan een soort domino effect teweeg brengen, waardoor je allerlei veranderingen in je leven gaat opmerken, op ieder vlak ga je verbetering zien.

De VeraAmi® Methode is een manier om ons energie lichaam te harmoniseren en te doen ontwaken.
Het is een krachtige manier om stress te verminderen, het immuunsysteem te versterken en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te verbeteren.
Het zorgt er ook voor dat je kalm blijft in stressvolle situaties en het maakt verbinding met je innerlijke en je intuïtie.

De VeraAmi® Methode geeft een positief gevoel van welbehagen en men merkt vrij snel de helende werking ervan.

Het is een deur naar je innerlijke essentie en het transformeren van je leven van binnenuit.

 

veraami58

 

Ben je klaar om je geest tot rust te brengen, diep te ontspannen en te manifesteren wat je hart verlangt?
De VeraAmi® Methode geeft bijna onmiddellijke resultaten door onder meer een grotere algemeen welzijn. Het geeft meer vitaliteit en energie.

Deze Methode induceert een staat van diepe relaxatie. Diepe relaxatie lost fysieke en mentale spanning, die energieblokkades en ongezonde Qi creëren, op.
De VeraAmi® Methode is zeer eenvoudig te leren en toe te passen, maar aan de andere kant zo’n zacht en toch krachtig instrument dat bergen kan verzetten en diep in ons onderbewustzijn kan doordringen.

U krijgt inzicht in wie u werkelijk bent.
Wat de zin van het leven is en hoe kunnen wij zelf ons leven veranderen.
Allemaal willen we ons zo goed mogelijk in ons vel voelen. Door bepaalde omstandigheden kan ons evenwicht uit balans raken. Met andere woorden: onze gemoedstoestanden raken uit evenwicht.
Indien deze toestand lang genoeg blijft bestaan ontstaan er energetische blokkades. Eenmaal dat deze blokkades een feit zijn, is het veel moeilijker om terug in harmonie te komen.

Dit komt omdat wij steeds weer op dezelfde manier gaan reageren en zelfs wanneer wij het voornemen hebben om in de toekomst ‘positiever’ te handelen, trappen wij toch steeds opnieuw in dezelfde valkuil.
Om deze cirkel te doorbreken is het nodig dat wij al onze energetische blokkades oplossen.
Door de ‘sleutel’ te leren kennen om deze cirkel te doorbreken brengt u terug evenwicht in uw leven.

 

veraami36

 

Leer nu hoe u dit op een eenvoudige manier kan bereiken.
Indien we meer bewust worden van wat het leven juist voor ons in petto heeft en de zin van ons leven beter gaan leren begrijpen, gaan wij ons meer en meer bevrijd voelen. Wij krijgen meer Kennis en Wijsheid.

Het doel van de Cursus VeraAmi® is om inzicht te krijgen en blokkades op een efficiënte manier op te lossen.
Voor iedereen die op zoek is naar de echte zin van het leven is de Cursus VeraAmi® onmisbaar.
Wanneer u al de lessen van deze Cursus in praktijk gaat toepassen gaat u meer innerlijke rust krijgen en meer plezier en geluk in het leven. Stress, angsten en sombere gevoelens zullen snel verdwijnen.
U gaat eveneens meer welzijn ervaren, uw zelfvertrouwen neemt toe, u krijgt meer innerlijke rust en tevredenheid.

Misschien bent u al lang op zoek om uw leven te veranderen of een andere wending te geven.
Neem dan NU het besluit om dit daadwerkelijk te doen. U gaat de kracht die in uw ligt doen ontwaken en versteld staan van alles wat er dan op uw weg komt.
Indien u dit in de praktijk kunt toepassen gaat er een heel nieuwe wereld voor u open.

 

image-2014-09-28 (9)

 

 

Tijdens de cursus VeraAmi® leert u ook de Inner Love Smile Therapy.

Inner Love Smile Therapy is een manier om ons energie lichaam te harmoniseren en te doen ontwaken. Inner Love Smile Therapy is een krachtige manier om stress te verminderen, het immuunsysteem te versterken en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te verbeteren. Het zorgt er ook voor dat je kalm blijft in stressvolle situaties en het maakt verbinding met je innerlijke en je intuïtie.

Inner Love Smile Therapy bestaat al meer dan duizenden jaren en werd vroeger mondeling doorgegeven. Het geeft een positief gevoel van welbehagen en men merkt vrij snel de helende werken van de Inner Love Smile. Inner Love Smile Therapy is een deur naar je innerlijke essentie en het transformeren van je leven van binnenuit. Ben je klaar om je geest tot rust te brengen, diep te ontspannen en te manifesteren wat je hart verlangt?

Inner Love Smile Therapy geeft bijna onmiddellijke resultaten door onder meer een verhoogde immuniteit en een grotere algemeen welzijn. Het geeft meer vitaliteit en energie. Inner Love Smile Therapy induceert een staat van diepe relaxatie. Diepe relaxatie lost fysieke en mentale spanning, die energieblokkades en ongezonde Qi creëren, op. Inner Love Smile Therapy is zeer eenvoudig te leren en toe te passen, maar aan de andere kant zo’n zacht en toch krachtig instrument dat bergen kan verzetten en diep in ons onderbewustzijn kan doordringen. Iedereen kan het toepassen, het is niet ingewikkeld of moeilijk. Wanneer je eenmaal weet hoe het werkt is dit iets waar jij je leven lang de positieve vruchten van kan plukken.

 

veraami47

 

Meditatie is een manier om de geest te verstillen. Het resultaat is dat we veel beter kunnen loslaten en alles van op een afstand bekijken. Meditatie is vooral bekend uit het boeddhisme en hindoeïsme. Het woord meditatie komt van het Latijnse woord meditatio, dat komt van ‘meditari’ wat nadenken of overdenken betekent. Wanneer de hersenactiviteit van ervaren beoefenaren van meditatie geregistreerd wordt zien we regelmatig hoogfrequente golven (gammagolven) optreden. Hans Wolfgang Schumann waarschuwt in zijn boek ‘Boeddhisme’ dat meditatie niet altijd zonder gevaar is. Daarom dienen psychisch kwetsbare mensen zich steeds deskundig te laten begeleiden bij het beoefenen van meditatie.

Er worden allerlei manieren beschreven hoe men best kan mediteren. Met andere woorden er bestaan vele varianten van meditatie. Een variant is om de aandacht geconcentreerd te houden op een object, geluid of bijvoorbeeld een kaarsvlam. Bij een andere variant gaat men de aandacht specifiek op één punt richten. Vanuit deze aandacht op een punt gaat men naar de objectvrije meditatie. Een variant die tegenwoordig bekendheid geniet is de meditatie die we onder de naam Mindfulness kennen. Hier gaan we de aandacht niet op één punt richten, maar we gaan alle veranderingen die optreden in het bewustzijn en het lichaam waarnemen. Hierdoor krijgen we een beeld van de veranderlijke aard van de werkelijkheid. We laten dus alle gedachten en emoties voorbijgaan en kijken er, zoals een buitenstaander, van op afstand naar.

Een andere variatie is deze die geen concentratie vereist. Dit is een toestand van innerlijke stilte. Hierbij hebben we het gevoel van thuiskomen. En juist omdat dit zo’n natuurlijk proces is dienen we gewoon de geest zijn eigen weg laten gaan en ons zeker niet concentreren, omdat concentratie dit natuurlijke proces verstoort. Meditatie is een natuurlijke manier om tot ontspanning te komen, evenwichtiger te leven en zorgen en stress los te laten.

 

veraami19

 

Tijdens de cursus VeraAmi® leren we ook Tong Len toe te passen. Wat is Tong Len?

Tong Len komt oorspronkelijk uit het Boeddhisme, meer bepaald vanuit Tibet.

Het omvat ‘geven en ontvangen’. Tong Len is een soort meditatie die een onderdeel is van de Mind Training.

Tong Len bestaat uit twee woorden: Tong wat ‘geven’, ‘uitzenden’ of ‘loslaten’ betekent en Len wat ‘ontvangen’ of ‘accepteren’ betekent. Tong Len betekent dus ‘geven en nemen’ of ‘zenden en ontvangen’. We kunnen het ook omschrijven als ‘loslaten en aanvaarden’.

In veel methoden raad men aan om al het ‘goede’ of ‘positieve’ of ‘licht’ in te ademen en al het ‘negatieve’ of ‘donkere’ uit te ademen.

Bij Tong Len gaan we juist het tegenovergestelde doen: we ademen het ‘negatieve’ of ‘lijden’ in en ademen het ‘positieve’ of ‘licht’ uit.

Tong Len is ook een magnifieke manier om mededogen te beoefenen. We gaan onze medemens met liefde bejegenen en al zijn ‘negativisme’ in ademen en hem ‘licht’ en ‘geluk’ toesturen bij de uitademing. We dienen geen angst te hebben dat wij zelf iemand anders zijn negativiteit gaan overnemen. Aangezien wij niet zelf de transformatie van negatief naar positief doen, maar ons Ware Zelf of de Universele Liefde doet deze transformatie.

We dienen liefde en mededogen voor ons zelf te hebben, vooraleer we dit naar anderen kunnen uitdragen. Daarom kan je deze meditatie best beginnen voor jezelf en daarna gaandeweg uitbreiden naar familie, vrienden en kennissen. Om zo te komen dat je deze meditatie kunt doen voor de ganse mensheid.

Dit is het allermooiste wat wij aan de ganse mensheid en de hele wereld kunnen geven. Indien meer en meer mensen dit gaan beoefenen ontstaat er een steeds groter en groter wordende kern van liefde, waardoor de wereld er een stuk prachtiger gaat uitzien.

 

veraami18

 

Dit is in eerste instantie misschien niet zo gemakkelijk, want wanneer iemand boos, gemeen of jaloers is op ons is het niet zo vanzelfsprekend om deze boosheid en jaloezie in te ademen en liefde en vriendschap naar de andere uit te stralen.

Indien we dit kunnen doen, gaan we ook beter met onze eigen boosheid of jaloersheid kunnen omgaan.

En dit is voor alle negatieve gemoedstoestanden van toepassing, zoals angst, faalangst, schuldgevoel, bitterheid, twijfel, woede, wrok, verdriet en eenzaamheid.

Wanneer je het voor jezelf toepast werkt het zo fantastisch omdat je het ‘probleem’ los maakt van je zelf en gaat toepassen voor iedereen met hetzelfde probleem.

Juist door dit los te maken van jezelf, ga je zien dat het veel sneller opgelost raakt.

Wanneer jij je ergert aan iemand of een dispuut hebt met iemand, begin dan niet met deze persoon uit te schelden of boos te worden. Dit brengt alleen jezelf meer uit evenwicht. Stuur hem in de plaats hiervan liefde toe en merk hoe je eigen gevoelens veranderen en hoe de boosheid in jezelf wegglipt.

Dit ‘liefde sturen’ wil trouwens niet zeggen dat je akkoord dient te gaan met de andere zijn zienswijze of dat je zijn gedrag goedkeurt.

Tong Len is wakker zijn in het moment, waar je ook bent.

Bij Tong Len kun je jezelf geblokkeerd voelen omdat je oog in oog komt te staan met je eigen angst of andere negatieve gemoedstoestand. Dit is een normale reactie in het begin. Maar indien je Tong Len doet voor jezelf en voor al de anderen met dezelfde negatieve gemoedstoestand ga je merken dat de blokkade stilaan oplost en verdwijnt. Er komt dan een zalig gevoel van rust en geluk over je.

 

veraami73

 

Wanneer kan de cursus VeraAmi® voor jou aangewezen zijn?
Indien je drie keer of meer ‘ja’ beantwoord op volgende vragen kun je heel wat voordeel halen uit het beoefenen van de VeraAmi® Methode.

Heb je iemand verloren in je leven en voel jij je hopeloos en is je vertrouwen helemaal weg?
Goede raad zoals ‘dat is het leven’ of ‘daar moet je overheen raken’ helpen je niet.
Je hebt veel last van stress en spanningen.
Je weet niet wie je kan helpen.
Je voelt je alleen en eenzaam.
Je zou wel willen ‘vergeven’, maar het lukt je niet.
Het lukt je niet om je hart te ‘helen’ en verder te gaan met je leven.
Je voelt je krachteloos.
Je voelt je vermoeid.
Je voelt je overweldigt en het is moeilijk om positief te blijven.
Je bent op zoek maar kan de juiste weg niet vinden.
Je zou graag van al die piekerende gedachten verlost raken.
Je voelt je verloren en leeg.
Je voelt heel veel pijn en verdriet in je hart.
Je voelt je angstig.
Je hebt last van verslavingen.
Je hebt te weinig zelfvertrouwen.
Je hebt last van andere negatieve gemoedstoestanden.

VeraAmi® kan deze negatieve gemoedstoestanden transformeren naar positief zodat er terug vreugde in je leven komt.
Je leven krijgt weer zin, je hebt weer zelfvertrouwen, je piekeren houdt je ‘s nachts niet meer uit je slaap, je verdriet wordt geheeld en je angsten heb je weer onder controle.

 

veraami80

 

Door VeraAmi® toe te passen, ontwikkelen we een gevoel van vriendelijkheid en liefde voor onze medemens.

We worden minder gehecht en kunnen veel gemakkelijker relativeren. Ook kunnen we beter zaken van op een afstand bekijken. Een ander resultaat is dat we meer in evenwicht komen en ons goed in ons vel voelen.

Daarnaast leren we – misschien wel het enigste wat we dienen te kennen – loslaten en vertrouwen hebben.

Wil je ook graag al deze voordelen van VeraAmi® in je leven?
Wil je ook je leven terug in de juiste richting sturen?
Wens je meer te genieten en terug vreugde in je leven te krijgen?
Neem dan nu het besluit om de cursus VeraAmi® te volgen en laat de wonderlijke wereld van VeraAmi® voor je open gaan.

Na het volgen van de cursus VeraAmi® & Inner Peace kan dit alles voor jou ook werkelijkheid worden! Maak nu kennis met VeraAmi® & Inner Peace en laat de deur naar geluk en vreugde voor je open gaan! Neem nu de beslissing en volg de cursus VeraAmi® & Inner Peace! Na deze cursus ben je klaar om je leven terug een nieuwe impuls te geven en weer de juiste weg in te slaan.

 

bloem 4

Wacht niet langer en schrijf je nu in. Het is echt de moeite waard!

 

Data cursus VeraAmi® & Inner Peace: 11 en 18 april 2019 om 19:30.
Prijs: 99 euro.

 

bloem 5

Pluspunten aan de cursus VeraAmi® & Inner Peace:

 

 • Je krijgt meer inzicht
 • Je voelt je beter in je vel
 • Je gemoedstoestanden komen meer in evenwicht
 • Je krijgt Innerlijke Rust
 • Je gaat minder piekeren
 • Je wordt rustiger
 • Je leert de ‘levensstroom-ademhaling’
 • Voordelige prijs
 • Cursus map inbegrepen
 • 2 boeken inbegrepen t.w.v. 29,90 euro
 • Persoonlijk gesprek inbegrepen t.w.v. 35,00 euro, indien gewenst. Gelieve dit aan te geven bij de inschrijving.

 

00-het_leven_is_zo_eenvoudig_een_leven_zonder_zorgen_met_veraami(r)_suzanne_wouters

 

U kunt zich inschrijven voor deze cursus door een e-mail te sturen met uw gegevens en vermelding ‘inschrijving Cursus VeraAmi® & Inner Peace’. De inschrijving is pas geldig na betaling van het cursusgeld.

Contacteer ons voor meer info! info@bosrank.be

 

veraami61

 

Enkele getuigenissen van deelnemers aan de cursus VeraAmi®:

‘Door deze cursus geraken mensen verder op hun pad en kunnen ze aan de slag, want ieder heeft hier een opdracht te vervullen.
De eenvoudige technieken , die aangereikt worden, werken verbazend….
Het getuigt van een effectiviteit, die je nauwelijks ergens anders kunt bekomen, op welke manier dan ook ….’ Marina

‘Ik vind VeraAmi bijzonder interessant en boeiend.’ Martine

‘Na het volgen van deze cursus kom ik -eindelijk – terug in evenwicht’. Kim

‘Na het lezen van het boek en het volgen van de cursus merk ik veel positieve veranderingen in mijn leven. Ik ben rustiger, kan beter met de stress op het werk omgaan en heb veel minder last van faalangst.’ Lea

‘Ik had nooit gedacht dat de VeraAmi-methode zo’n sterke positieve reacties zou geven. Ik heb al heel wat methodes en therapieën gevolgd, maar het is voor het eerst dat ik ook daadwerkelijk echt zo veel positieve reacties ervaar.’ Bart

‘Dit is thuiskomen !!’ Claudia

‘Bedankt, om deze methode aan ons door te geven’ Paula

‘Reeds na enkele dagen begon ik resultaat te merken. Ik slaap veel beter, pieker veel minder en durf voor mijn eigen mening uitkomen.’ Roos

‘Ik heb de VeraAmi voor kinderen toegepast en dit helpt echt!’ Jacklien

 

Voor meer info, contacteer ons! info@veraami.be